BASGITAARLES


Basgitaarles Tilburg


Basgitaarles in Tilburg voor alle niveaus

De basgitaarlessen in Tilburg en omgeving zijn geschikt voor iedereen. Of je nu al jaren ervaring hebt met basgitaar spelen of dat je nog nooit een instrument hebt aangeraakt, de basgitaarles past altijd bij jou. Olivier Beekman bespreekt samen met jou je wensen. Wat wil je graag leren? Heb je al ervaring of nog helemaal niet? Laat zien en horen wat je al kunt en de muziekles wordt aangepast aan jouw niveau en wensen. Mensen van alle leeftijden zijn welkom bij deze inspirerende basgitaarlessen.


Ervaring is niet vereist bij basgitaarles in Tilburg en omstreken


Voor de basgitaarles in Tilburg en omgeving gelden geen beperkingen. Iedereen is van harte welkom om deze muzikale uitdaging aan te gaan. Heb je nog nooit een basgitaar in handen gehad? Kom gerust eens langs voor een gratis proefles. Speelde je vroeger basgitaar maar is het er de laatste tijd helemaal bij ingeschoten? Heb je zin om het spelen weer op te pakken? Ook dan ben je van harte welkom. Welk niveau je ook hebt, Olivier Beekman sluit aan bij wat jij wenst en nodig hebt. Voor vragen kun je altijd bij hem terecht. Bel hem gerust even op zijn mobiele nummer of stuur hem een berichtje.

Afwisselende en ontspannen basgitaarles in Tilburg en omgeving
 
Je basgitaarles volg je bij de ervaren en enthousiaste muziekdocent Olivier Beekman. Olivier heeft jarenlange ervaring met het geven van basgitaarles aan volwassenen en kinderen op verschillende niveaus. Olivier heeft gestudeerd aan de Rockacademie en is actief als uitvoerend muzikant. Als iemand passie voor zijn vak heeft, dan is het Olivier dus wel. Met zijn passie en deskundigheid motiveert hij graag anderen en zal hij je helpen om de doelen die jij gesteld hebt te behalen.